Praktisch

Praktisch

Alle praktische informatie over Festival Vliet op een rijtje

Gratis toegang

Festival Vliet is een gratis festival. Je hoeft dus geen kaartjes te kopen!

Locatie en bereikbaarheid

Het festival vindt plaats in Terhole aan de Hulsterweg. De ingang van het festivalterrein bevindt zich halverwege de Hulsterweg ter hoogte van de parkeerhavens, aan de kant van de rondweg.

Het terrein is goed bereikbaar met de fiets.

Wie met de auto komt, kan de auto parkeren op het speciale parkeerterrein (zie bereikbaarheid en parkeren bij Festival Vliet). Volg de bordjes en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Het is niet toegestaan om te parkeren op de Hulsterweg tussen de Notendijk en het begin van het dorp in de richting van Hulst.

Betalen

Op het festivalterrein wordt alles afgerekend met bonnen. Je kunt deze kopen bij de Vliet-caravan die een centrale plek inneemt op het terrein. Je kunt pinnen of met cash betalen. Wij accepteren ook mastercard en visa.

Eten & drinken

Het is niet toegestaan om eigen drank en etenswaren mee te nemen op het terrein. Er zijn twee bars en verschillende foodtrucks die jullie kunnen voorzien van een verkoelend drankje of een heerlijke maaltijd. Alle consumpties worden afgerekend met consumptiebonnen. Deze zijn verkrijgbaar bij de Vliet-caravan die een centrale plek inneemt op het terrein.

Wij schenken geen alcohol aan jongeren onder de 18.

Vliet-pakket

Wil je extra genieten van het festival? Koop dan een Vliet-pakket! In dit pakket zitten heerlijke versnaperingen en verrassende extra’s. Vanaf €25,- heb je al een Vliet-pakket. Zie voor meer informatie onze crowdfunding actie.

Foto’s

Tijdens Festival Vliet worden foto’s gemaakt. Deze worden gedeeld via onze facebookpagina.

 

Copyright Fanfare Excelsior Terhole 2019