Praktisch

Praktisch

Praktisch

Alle praktische informatie over Festival Vliet op een rijtje

Programma en toegang

We zijn er weer in geslaagd een bomvol programma neer te zetten. Dit jaar werken we daarbij samen met MusicDays. Bekijk het programma op onze website of download het blokkenschema.

Alle optredens zijn gratis toegankelijk!

Wie een financiële bijdrage wil leveren, kan bij de kassa de vriendenbon kopen. Je betaalt dan één consumptiebon extra bij je aankoop van bonnen als vrijwillige donatie. Als dank voor je bijdrage ontvang je een stempel.

Locatie en bereikbaarheid

Het festival vindt plaats in Terhole aan de Hulsterweg. De ingang van het festivalterrein bevindt zich halverwege de Hulsterweg ter hoogte van de parkeerhavens.

Het terrein is goed bereikbaar met de fiets. Fietsen zijn niet toegestaan op het terrein! Parkeer je fiets in de speciale fietsenstalling.

Wie met de auto komt, kan de auto parkeren op het speciale parkeerterrein (zie bereikbaarheid en parkeren bij Festival Vliet). Volg de bordjes en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Het is niet toegestaan om te parkeren op de Hulsterweg tussen de Notendijk en het begin van het dorp in de richting van Hulst.

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Het festival is geen uitlaatterrein, dus behoeftes buiten het terrein laten doen. Toch een ongelukje? Ruim de poep dan op.

Betalen

Op het festivalterrein wordt alles afgerekend met bonnen. Je kunt deze kopen bij de kassa. Je kunt pinnen of met cash betalen. Wij accepteren ook mastercard en visa.

Eten & drinken

Het is niet toegestaan om eigen drank en etenswaren mee te nemen op het terrein. Er zijn bars en verschillende foodtrucks die jullie kunnen voorzien van een verkoelend drankje of een heerlijke maaltijd. Alle consumpties worden afgerekend met consumptiebonnen. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa op het terrein.

Wij schenken geen alcohol aan jongeren onder de 18.

Foto’s en video-opnames

Tijdens Festival Vliet worden foto’s en video-opnames gemaakt. Deze worden gedeeld via onze facebookpagina of lokale media. Het is niet toegestaan om zelf video-opnames te maken.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met het bestuur van Fanfare Excelsior Terhole via fanfexcelsior@gmail.com.

Copyright Fanfare Excelsior Terhole 2023