Praktisch

Praktisch

Praktisch

Alle praktische informatie over Circus Vliet op een rijtje

Programma en toegang

Voor verschillende voorstellingen van Circus Vliet heb je een toegangskaartje nodig. Deze kan je vooraf kopen via de ticketshop. De ticketshop is geopent. Aan de tent zijn ook kaartjes verkrijgbaar, maar alleen zolang er plaats is en tegen een iets hoger tarief.

! Door de corona-uitbraak kon Circus Vliet niet door gaan op 15 & 16 mei 2020 en is het festijn verzet naar 24 & 25 september 2021. Gekochte kaartjes blijven geldig. 

! Vooralsnog gaan wij er vanuit dat Circus Vliet kan plaatsvinden op 24 en 25 september. We volgen uiteraard de maatregelen van de overheid op, dus het is mogelijk dat we nogmaals moeten uitstellen. Gekochte tickets blijven geldig

! Circus Vliet kan alleen doorgaan als we op het terrein geen 1,5 meter afstand moeten houden. Houdt er dus rekening mee dat je bij de ingang een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs moet tonen via de CoronaCheck-app. Zodra hier meer duidelijkheid over is, informeren we de bezoekers hierover! Houd je op het terrein ten alle tijden aan de geldende hygiënemaatregelen! 


Vrijdagavond   

€20,- vvk; €25,- aan de tent

Zaterdagmiddag
Bezoek de shows van Tijl Damen, Reinardi, & Hilaria: €12,50 vvk; €15,- aan de tent

Zaterdagavond
€15,- vvk; €20,- aan de tent

Combiticket Vrijdag- en Zaterdagavond (niet geldig voor zaterdagmiddag)
€30,- KORTINGSTARIEF €22,50 vvk t/m 1 september beschikbaar; niet verkrijgbaar aan de tent

Bestel je kaartjes!

Coronamaatregelen

We houden de situatie nauwlettend in de gaten. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we op 24 en 25 september samen een mooi feestje kunnen bouwen. Mochten we onverhoopt toch genoodzaakt zijn om nogmaals uit te stellen, dan blijven de kaartjes geldig.

Houdt er rekening mee dat gevraagd kan worden naar een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs bij de ingang. Iedereen die een kaartje koopt wordt door ons op de hoogte gehouden over de geldende maatregelen.

Locatie en bereikbaarheid

Het circus vindt plaats in Terhole aan de Hulsterweg. De ingang van het circusterrein bevindt zich halverwege de Hulsterweg ter hoogte van de parkeerhavens.

Het terrein is goed bereikbaar met de fiets.

Wie met de auto komt, kan de auto parkeren op het speciale parkeerterrein (zie bereikbaarheid en parkeren bij Circus Vliet). Volg de bordjes en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Het is niet toegestaan om te parkeren op de Hulsterweg tussen de Notendijk en het begin van het dorp in de richting van Hulst.

Betalen

Op het circusterrein wordt alles afgerekend met bonnen. Je kunt deze kopen bij de kassa. Je kunt pinnen of met cash betalen. Wij accepteren ook mastercard en visa.

Eten & drinken

Het is niet toegestaan om eigen drank en etenswaren mee te nemen op het terrein. Er is een grote bar en verschillende foodtrucks die jullie kunnen voorzien van een verkoelend drankje of een heerlijke maaltijd. Alle consumpties worden afgerekend met consumptiebonnen. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa op het terrein.

Wij schenken geen alcohol aan jongeren onder de 18.

Foto’s en video-opnames

Tijdens Circus Vliet worden foto’s en video-opnames gemaakt. Deze worden gedeeld via onze facebookpagina of lokale media. Het is niet toegestaan om zelf video-opnames te maken.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met het bestuur van Fanfare Excelsior Terhole via fanfexcelsior@gmail.com.

Copyright Fanfare Excelsior Terhole 2022