Circus Vliet

Circus Vliet

Circus Vliet

Hooggeëerd publiek, we hebben grooooooooooooooooooooooooot nieuws!

Vliet is terug! Niet als festival…
Nee, we halen het circus naar Terhole!

Vrijdag 24 & zaterdag 25 september 2021


Door de coronacrisis hebben we moeten besluiten om Circus Vliet een jaartje uit te stellen. Dus niet in 2020, maar in 2021 komt Circus Vliet naar Terhole.

Net als in 2018 wordt het veld aan de Hulsterweg omgetoverd tot feestelijk muzikaal centrum, volledige in circussferen. Kom in onze circustent genieten van muziek en voorstellingen!

Bestel je kaartjes!

We hebben weer een bomvol programma!

 • All
 • Vrijdagavond
 • Zaterdagavond
 • Zaterdagmiddag
 • Coffeeville
  Coffeeville
  Vrijdag 19:15 - 20:00
 • Woodworks
  Woodworks
  Vrijdag 20:40 - 21:45
 • Blaas of Glory
  Blaas of Glory
  Vrijdag 22:30 - 23:45
 • Jongerentoneel SHOWTIME!
  Jongerentoneel SHOWTIME!
  Zaterdag hele dag
 • Wallie ballonanimatie
  Wallie ballonanimatie
  Zaterdag hele middag
 • Tijl Damen i.s.m. Fanfare Excelsior
  Tijl Damen i.s.m. Fanfare Excelsior
  Zaterdag 13:00 - 14:00
 • Jeugdcircus Reinardi
  Jeugdcircus Reinardi
  Zaterdag 14:45 - 15:45
 • Theatergroep Hilaria
  Theatergroep Hilaria
  Zaterdag 16:30 - 17:30
 • Tremble
  Tremble
  Zaterdag 18:15 - 19:10
 • Gin & Juice
  Gin & Juice
  Zaterdag 19:45 - 20:40
 • Comedy illusionist <br>Evert van Asselt
  Comedy illusionist
  Evert van Asselt
  Zaterdagavond meerdere verrassingsoptredens
 • SPANK
  SPANK
  Zaterdag 21:15 - 22:15
 • Henk & Peter
  Henk & Peter
  Zaterdag 23:00 - 0:00
Copyright Fanfare Excelsior Terhole 2023
Coffeeville
Vrijdag 19:15 - 20:00

In 2018 stonden ze al op het podium bij Festival Vliet en ook dit jaar zijn ze er weer bij!

Coffeeville is een coverband uit Hulst met pop- en rockrepertoire.

Tickets vrijdagavond voorverkoop: €20,- (excl. servicekosten)
Aan de tent: €25,-

Woodworks
Vrijdag 20:40 - 21:45

Wij zijn Woodworks, een akoestische band uit Zeeland. We spelen sinds eind 2010 en hebben (al zeggen we het zelf) een goede live reputatie opgebouwd. We traden op bij grote evenementen, zoals Noordzee Zomerfestival in Katwijk, Irish festival in Theater de Tamboer (Hoogeveen), Havenfeesten Zierikzee, Bokbierfestival in de Beurs van Berlage (Amsterdam), Irish Festival Balver Höhle (Duitsland) en tal van kroegen door heel het land, van Cadzand-Bad tot Enschede.

Als akoestische band zijn we begonnen met rock covers uit de jaren 90 tot en met nu. Het repertoire bestaat ook uit een flinke dosis feestelijke folk muziek, dit omdat Hans vroeger bij The Old Firm deze muziek speelde. Buiten de folk wordt geen cover uit de weg gegaan.  Check onze MP3 lijst maar eens voor de diversiteit die wij als band hebben.

Tickets vrijdagavond voorverkoop: €20,- (excl. servicekosten)
Aan de tent: €25,-

Blaas of Glory
Vrijdag 22:30 - 23:45

Blaas of Glory is a hilarious mobile act like you’ve never seen before. These eight rockers-in-tights have not encountered musical or theatrical equals on their ten year long march along Europe’s finest festivals of every size and sort, be it street theatre, pop, rock or metal.

Hardrock evergreens bloom once again when this colourful Napoleontic brass band comes marching in, dressed in sexy spandex straight from the eighties. Armed with sousaphone, piccolo, glockenspiel, banjo, accordion and multi-voiced background harmonies they transform every song into an unexpected experience. They will move you to smiles, tears, shreds or flabbergasts.

KISS is klezmerized, Thin Lizzy rumbled by rumba, Alice Cooper waltzes around. Queen turns into country and Van Halen into Dixieland, AC/DC never sounded so spiritual…

Blaas of Glory guarantees a guerilla surprise. These Glamrock Legends pop up out of nowhere to create extravaganze extraordinaire. The public is tempted to awkward proximity – the boundaries are fluid – and invited to close interaction. People find themselves suddenly sing-shouting along, dancing the polka and screaming saxophone solo’s to sick summits which dwarf the originals.

Blaas of Glory is wild. It’s natural habitat ranges from city streetlife to festival fields, to stages big and small. They will literally blow the roof off any venue. Brace yourselves.

Tickets vrijdagavond voorverkoop: €20,- (excl. servicekosten)
Aan de tent: €25,-

Jongerentoneel SHOWTIME!
Zaterdag hele dag

Jongerentoneel SHOWTIME! Hulst is een toneelvereniging voor en door jongeren, opgericht op vrijdag 20 september 2013. Ze zijn een enthousiaste groep jongeren die graag laat zien dat toneel – ook onder de jongeren – heel geliefd is.

We kennen ze natuurlijk van ons Halloweenspektakel “Onrust op het Kerkhof”.

Showtime maakt op zaterdagmiddag de circussfeer compleet met verschillende acts.

Wallie ballonanimatie
Zaterdag hele middag

Walantien de Groote, beter bekend als Wallie. Al sinds 1999 doet hij aan ballonanimatie en ballondecoratie. Hij verzorgt magische ballonanimatie!

Tijl Damen i.s.m. Fanfare Excelsior
Zaterdag 13:00 - 14:00

Met zijn eigen mobiele theater reist Tijl Damen door Nederland en Vlaanderen. Hij speelt interactieve, muzikale theatervoorstellingen voor kinderen t/m 12 jaar en voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Een Koninklijk Orkest

Als kind had Tijl maar één droom: Als hij later groot was wilde hij bij het Koninklijke Orkest. Maar die droom viel in duigen. De koning is jaren geleden vertrokken omdat er zoveel onenigheid in het land was. Iedereen is altijd maar met zichzelf bezig. Zelfs zijn eigen Koninklijke Orkest kon niet meer gewoon samenspelen. Daarom is de koning weggegaan. Sindsdien speelt het Koninklijke Orkest niet meer. In plaats van muzikant is Tijl koninklijke schoonmaker geworden. Hij stoft het hele paleis af in de hoop dat de koning ooit terugkeert en het Orkest weer zal spelen.
Tijl gaat nu de laatste kamer beginnen: de koninklijke concertzaal. Daar komt hij tot de ontdekking dat het Koninklijke Orkest er nog steeds zit! Zouden ze het nog wel doen? Of is het orkest inmiddels oud en versleten? Stap voor stap probeert de schoonmaker de fanfare weer aan de praat te krijgen. Dat lukt op de meest vreemde manieren: een trap blijkt een ‘toonladder’, regenlaarzen marcheren er met Tijl vandoor, met fietspompen worden de trombones opgeblazen. De hulp van het publiek is hard nodig! Zou het lukken om het Koninklijke Orkest weer echt samen te laten spelen? Zou de koning zelfs weer terugkeren? En zou Tijl ten lange leste zijn begeerde plek in het Orkest toch nog kunnen bemachtigen?

Tijl Damen brengt de show in samenwerking met Fanfare Excelsior onder leiding van dirigent Bart Borgt.

Tickets voorverkoop: €12,50 (excl. servicekosten), aan de tent: €15,00

Jeugdcircus Reinardi
Zaterdag 14:45 - 15:45

Jeugdcircus Reinardi uit Hulst (Zeeland) is opgericht op 1 april 1966 en ontleent zijn naam aan een van de bekendste figuren uit Hulst, Reinaert de Vos. Ongeveer 40 jongens en meisjes tussen 6 en 16 jaar brengen onvervalst circusplezier. De technieken die je hier kunt leren zijn:

Koorddansen Slangenbezweerder
Harlekijnen Krachtpatser
Fietsen op 1 wiel Rolletje plankje
De grote rollende kogels Indianen
Clowns Acrobaten

Het programma van Jeugdcircus Reinardi is afgestemd op een breed publiek van alle leeftijden. Hierdoor is het mogelijk op te treden tijdens allerlei evenementen zoals personeelsfeesten, braderieën, winkelweken en niet te vergeten nationale feestdagen. Kortom circusplezier voor jong en oud.

Tickets voorverkoop: €12,50 (excl. servicekosten), aan de tent: €15,00

Theatergroep Hilaria
Zaterdag 16:30 - 17:30

Theatergroep Hilaria speelt feestelijke voorstellingen voor jong en oud. Twee Haagse heren bezorgen je buikpijn van het lachen!

Vliegende honden bijten niet

Hilaria presenteert een mix van frisse nonsens en knotsgekke kolder. Hoe bereid je een voorstelling ’Vliegende honden bijten niet’? Men neme een roedel van zelfgefokte honden van schuimrubber, voeg daarbij een aantal circus- en goochelattributen zoals hoepels, rood velours en franje. Klop dit op tot een luchtige mousse van korte komische acts en kruid ze met frisse nonsens en knotsgekke kolder. Roer er vervolgens live muziek doorheen en laat er dan twee variétéartiesten op los, zo nodig bijgestaan door een aantal vrijwilligers (laat die wel even wellen!). Het resultaat is een verwarrende chaos van honden en toeschouwers, opgediend als een groot feest met veel humor!

Tickets voorverkoop: €12,50 (excl. servicekosten), aan de tent: €15,-

Tremble
Zaterdag 18:15 - 19:10

Tremble is een akoestisch pop-rock duo uit Terhole en konden natuurlijk niet ontbreken op Circus Vliet!

Ze ambiëren de bohémien stijl in het leven wat je terug hoort in hun muziekkeuze. De dynamische stem van Nadine wordt begeleid door Eddie op gitaar.
Ze spelen uiteenlopende covers die een eigen draai krijgen. Ook spelen ze zelf geschreven nummers. Tremble heeft een indrukwekkend muzikaal en gevarieerd CV.
Reizen en muziek is de hoofdpassie van het duo wat resulteerde in vele optredens in binnen en voornamelijk het buitenland.

Tickets zaterdagavond voorverkoop: €15,- (excl. servicekosten)
Aan de tent: €20,-

Gin & Juice
Zaterdag 19:45 - 20:40

Gin & Juice is een 5-koppige cover- en partyband. Deze jonge alleskunners zijn van alle markten thuis. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze Zeeuwse energiebom verwerkt het in hun knallende medleys. Ze zijn een garantie op een spectaculair optreden. Take some Gin & Juice and let’s party!

Tickets zaterdagavond voorverkoop: €15,- (excl. servicekosten)
Aan de tent: €20,-

Comedy illusionist
Evert van Asselt
Zaterdagavond meerdere verrassingsoptredens

Op zaterdagavond is comedy illusionist Evert van Asselt aanwezig met unieke verrassingsacts.

Humor, sensatie en verwondering staan centraal in zijn shows. Laat je verbazen, verrassen en verwonderen door deze rasentertainer!

Voor meer informatie over Evert kijk op: www.evertvanasselt.nl

SPANK
Zaterdag 21:15 - 22:15

Disco- Soul coverband SPANK speelt de heetste Disco/Soul hits uit de jaren 70 & 80 met hier en daar een lekker ruw randje. Het doel van SPANK is simpel. Zorgen dat elk optreden een feest is voor ons en zeker voor ons publiek. Genieten van de sfeer van de jaren 70 & 80.

SPANK wil niet zomaar een coverband zijn. Disco & soulhits is nu eenmaal muziek waarbij je niet stil kunt blijven staan. Discoknallers uit die tijd met een live-band brengen is een uitdaging op zich. Enorm veel partijen van blazers, meerstemmigheid en extra effecten worden overgezet naar de 6-mans formatie. Het moet swingen en/of grooven. Daarnaast wordt er gestreefd naar een feest der herkenning.

Het zijn geen van allen muzikanten die veel tijd in de repetitieruimte willen doorbrengen. Allen snakken ze naar podia, live-optredens, naar buiten treden, laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Niet zomaar optreden, maar een zo breed mogelijk publiek telkens laten meegenieten van een lekkere party. Niet alleen op het podium, maar ook sfeer brengen in de zaal, op het plein, of wherever we spelen. Frontman Carl en frontvrouw Catherine kunnen als CC de boel wel meekrijgen, ze schuwen de disco-danspasjes niet.

Enkele podia waar we oa gestaan hebben: Gentse Feesten (Groentemarkt), Nijmeegse 4-Daagse, Havendagen Terneuzen, finale Dutch Battle Of The Coverbands 2015 met een uiteindelijke landelijke derde plaats, en daarnaast heel veel gezellige cafés, zalen, festivals en allerlei feesten.

Naast bandleden zijn de muzikanten ook goede vrienden. Muziek maken is een gezamenlijke passie die ze delen. Meer halen uit de muziek die gebracht wordt zoals onder andere kleding, samenzang, pr. Ergens is in de laatste jaren de hobby overgegaan naar passie. We kunnen niet meer zonder.

Tickets zaterdagavond voorverkoop: €15,- (excl. servicekosten)
Aan de tent: €20,-

Henk & Peter
Zaterdag 23:00 - 0:00

Net als tijdens Festival Vliet in 2018 zijn Henk & Peter de spetterende afsluiting op zaterdag

Henk en Peter zijn: Pascal Vale en Bart Ingels, ja, heel erg logisch allemaal! En om alles nog duidelijker te maken zit vanaf 2018 Jelle Baart achter de drums…

De heren brengen allround covers, van de hak op de tak: Top 40, Top 2000, Nederlandstalig, Hip-Hop,  Dance, 90’s, Rock etc. etc.

Ze onderscheiden zich door net dat ene nummer te spelen wat je niet vaak hoort bij andere bands of door net even een ander nummer er doorheen te mixen om de spanning erin te houden!

P.S. Wie is Henk en Wie is Peter….? Tsja…

Tickets zaterdagavond voorverkoop: €15,- (excl. servicekosten)
Aan de tent: €20,-