Muzikaal de zomer in met Fanfare Excelsior

Wij geven het startschot voor de zomer! Op zaterdag 18 juli om 20:00u brengen we een zomeravond concert. En corona of niet, iedereen kan er bij zijn. Vier met ons muzikaal de zomer!

De laatste maanden zagen er ook voor ons anders uit dan we hadden gepland. Afgelaste concerten, Circus Vliet verplaatst, online repetities en repeteren in kleine groepen… Maar, we hebben de laatste maanden zeker niet stilgezeten! En dat willen we laten zien ook.

Op dit moment zijn we druk aan het repeteren. Dat doen we, gezien de coronamaatregelen, in vier groepen van 7 of 8 muzikanten. Iedere groep brengt zijn eigen repertoire. We hebben een afwisselende mix samengesteld van herkenbare popnummers, van ballads tot up-tempo.

We brengen de muziek in een online concert. Zo kan iedereen vanuit de eigen woonkamer of tuin meegenieten. En een online concert brengt ook voor ons een extra uitdaging, want het oog wil ook wat. We proberen dan ook visueel iets moois neer te zetten. Verwacht dus zeker geen statische weergave van een groepje muzikanten die muziek maakt, we pakken uit!

Het online zomeravond concert wordt uitgezonden op zaterdag 18 juli om 20:00u. Stem af op het concert via ons Youtube-kanaal!