Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Ons steunen was nog nooit zo makkelijk én lekker!

ons steunen is lekker en makkelijk

De coronapandemie was ook voor onze fanfare een zware tijd: Acties konden niet doorgaan, geen concerten, en nu het weer wel kan tegenvallende bezoekersaantallen. Steun is dus harder nodig dan ooit! Maar het was ook niet eerder zo makkelijk én lekker! We hebben drie opties voor je:

Wafelactie | zaterdag 9 oktober
Het kan weer! Op zaterdag 9 oktober bakken we in het Dorpshuis van Terhole heerlijke wafels. In Terhole en omgeving komen we huis aan huis, maar ook afhalen in het dorpshuis is mogelijk! De wafels worden verkocht per zak van 3 wafels voor maar €2,-.

Rabo ClubSupport | t/m 25 oktober
Leden van de Rabobank kunnen weer stemmen op hun favoriete club. Hoe meer stemmen, hoe groter deel van het prijzengeld naar de club of vereniging gaat. Kunnen we op jullie stem rekenen? Ga naar https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport en stem op ons!

Plus Spaar je club gezond | t/m 13 november
Doe je boodschappen eens bij de Plus (in Kloosterzande, Kapellebrug, of Koewacht bijvoorbeeld). Bij elke €10,- aan boodschappen en speciale actieproducten ontvang je sponsorpunten. Via de website kan je deze sponsorpunten aan onze fanfare geven. Hoe meer punten we verzamelen, hoe groter het sponsorbedrag dat we ontvangen van Plus supermarkt. Heb je sponsorpunten verzameld? Ga dan naar https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club om ze aan ons te geven. Je kan ook de punten aan een lid van onze fanfare geven, dan doen wij de registratie op de website voor je.

Kunnen we op jouw steun rekenen? Dankjewel alvast!