Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Line-up Circus Vliet compleet!

We hebben er wat langer op moeten wachten, maar Circus Vliet komt nu toch echt naar Terhole! Op 24 en 25 september strijkt het circus neer op het veld aan de Hulsterweg en we hebben een bomvol programma.

Op vrijdagmiddag ontvangen we kinderen van basisscholen uit de buurt voor een kennismaking met het circus. Wie weet wat voor onontdekt talent loopt er rond! De directeur van Circus Vliet kan alle hulp gebruiken, want zijn circusartiesten laten het één voor één afweten…

Zaterdagmiddag staat in het teken van de familieshows. We hebben de hele middag plezier voor het gehele gezin! Tijl Damen stoft op humoristische wijze het koninklijke orkest Excelsior af na anderhalf jaar corona. Daarna geven de kinderen van Jeugdcircus Reinardi een wervelende show en de middag wordt afgesloten met de voorstelling “Vliegende honden bijten niet” van theatergroep Hilaria. Naast de voorstellingen is er op het veld om de tent vanalles te beleven en te proeven.

Zowel op vrijdag- als zaterdagavond klinkt er muziek in het circus! Twee feestavonden doen ons de ellende van de coronapandemie snel vergeten. Verschillende lokale bands maken hun opwachting, zoals Tremble en Gin and Juice. We hebben enkele succesoptreden van Festival Vliet in 2018 gevraagd nogmaals naar Terhole te komen om een feestje te bouwen. Zo maken we ons op voor spetterende optredens van Woodworks en Henk&Peter! Op zaterdagavond laten we ons verrassen door de humoristische illusionist Evert van Asselt (bekend van Holland’s got talent) en het feest wordt compleet gemaakt door een legendarisch optreden op vrijdagavond van Blaas of Glory!

Bekijk het volledige programma en praktische informatie op de speciale website.
Uiteraard houden wij ons strikt aan de geldende maatregelen vanuit de overheid. Houd er rekening mee dat wij mogelijk moeten vragen naar een negatief testbewijs (max. 24 uur oud) of vaccinatiebewijs via de Corona Check app bij de ingang.

We kijken er naar uit om het circus naar Terhole te brengen!

BESTEL JE KAARTEN!